• ☀️ Deň narcisov 18.4.2024 (štvrtok)
          • ☀️ Deň narcisov 18.4.2024 (štvrtok)

          • Tento deň sa nesie v žltej farbe narcisov ako symbol podpory boja všetkým, ktorí čelia zákernej rakovine. Vo svete sa po prvýkrát objavil v roku 1987 v Írsku. Na Slovensku sa prvý raz  konal v roku 1997. Deň narcisov sa stal najväčšou verejnoprospešnou finančnou zbierkou na Slovensku. Organizovaný je Ligou proti rakovine založenou v roku 1990 lekárkou Evou Sirackou. Finančná zbierka sa vracia verejnosti späť vo forme financovania programov a projektov na podporu onkologických pacientov i širokej verejnosti.

            Aj tento rok opätovne máte možnosť aj na našej škole vyjadriť spolupatričnosť onkologickým pacientom zakúpením tohto jarného kvietku za dobrovoľnú čiastku.

            Ďakujeme všetkým, ktorí sa na „život z inej strany“ dokážu pozrieť a byť solidárni v podobe pripnutia narcisu a prispenia do zbierky.

        • International Friendship Week 2024
          • International Friendship Week 2024

          • International Friendship Week 2024 – týždeň medzinárodných aktivít zameraných na kvalitu života, zdravie, spoluprácu a priateľstvo.

            V marci prijali pozvanie na našu školu učitelia a študenti zo švédskeho mesta Skellefteå a z talianskeho mesta Salerno. Spoločný program zahŕňal prezentácie študentov, ankety o stravovaní a športe, výstavu slovenského medu, návštevu biopekárne, prednášku lekára, exkurzie v Bratislave, vo Viedni a v Bojniciach. Všetci si vyskúšali prácu s prírodnými materiálmi – výrobu keramiky a plstenie, niektorí aj jazdu na koňoch.

            Ďakujeme všetkým účastníkom za ústretovosť, aktívne zapojenie sa do programu a priateľskú atmosféru, ktorú vytvorili. Rodinám, ktoré ubytovali zahraničných študentov, najviac ďakujeme za ich starostlivosť a pohostinnosť.

            Podujatie bolo čiastočne sponzorované z fondov Erasmus Plus.

        • Pomôžte našej škole darovaním 2% z dane! ❤️
          • Pomôžte našej škole darovaním 2% z dane! ❤️

          • Dobrý deň, milí rodičia.

            O Vašu štedrosť a priazeň sa uchádzame opäť aj v tomto roku. Príspevok vo forme 2% z dane z príjmu fyzických a právnických osôb nie je príspevok navyše. Práve naopak, v prípade neuplatnenia si svojho práva tieto prostriedky odvedie daňový úrad do štátneho rozpočtu.

            My Vaše 2% z dane premeníme v prospech Vašich detí. Snažíme sa o vytvorenie esteticky krajších a modernejších priestorov, o vybavenie tried a učební príslušným zariadením tak, aby sa Vaše deti u nás cítili príjemne, pohodlne, útulne. Veľa sa toho na našej škole už zmenilo a veľa pripravených zmien chceme realizovať aj v roku 2024. Vďaka Vašej podpore budeme môcť zabezpečiť nielen krajšie prostredie, ale najmä skvalitnenie vzdelávania Vašich detí, našich žiakov.

            Veríme, že túto formu finančnej podpory využije čo najviac z Vás a aj Vy pomôžete skvalitniť prostredie a výučbu Vašich detí.

            Informácie o tom ako postupovať nájdete tu!


            TLAČIVÁ NA ROK 2023 : 

            Vyhlásenie 2% si môžete stiahnuť tu!

            Potvrdenie o zaplatení dane z príjmov si môžete stiahnuť tu!

             

            ĎAKUJEME veľmi pekne, že využijete povinnosť platiť dane aj na dobrú vec.

        • Valentínska kvapka krvi 🩸
          • Valentínska kvapka krvi 🩸

          •        Dňa 19. 2. 2024 sa 22 študentov našej školy zúčastnilo v poradí už 29. ročníka Valentínskej kvapky krvi, ktorá je kampaňou Slovenského Červeného kríža. Je zameraná na podporu bezpríspevkového darcovstva krvi. Tohtoročný slogan: Buďme k sebe láskaví, veď sme +/- rovnakí, nesie odkaz na Rh faktor krvných skupín v zmysle bezpodmienečnej pomoci každému, kto to potrebuje bez akýchkoľvek predsudkov.

                     V mene starostu obce pána Miroslava Tureniča, predsedníctva ČK v Bernolákove i nás všetkých, ďakujeme všetkým zúčastneným študentom za účasť na dobrej veci ❤️

          • SLOVENKA ROKA 2024 – 16. ročník ankety

          • Anketa Slovenka roka je prestížnym projektom, ktorého hlavným cieľom je čo najlepšie zviditeľniť ženy podieľajúce sa na raste krajiny. Objavuje a oceňuje v deviatich kategóriách ženy, ktoré sú uznávané odborníčky vo svojich profesiách, v oblasti umenia, zdravotníctva, vedy, športu, vzdelávania a tiež ženy, ktoré venovali svoju energiu charite a pomoci iným.

            V oblasti vzdelávania bola nominovaná Ing. Katarína Kubišová, riaditeľka Spojenej školy v Ivanke pri Dunaji. Podporte ju svojim hlasom na stránke https://www.slovenkaroka.sk/hlasovanie/

            Ďakujeme

          • ❄️ LSVVK 2024 CHOPOK JUH KOSODREVINA 🏂 ⛷️

          •  

                 Dlhoočakávaný kurz lyžovania a snowboardovania prišiel. Minulú nedeľu 11. 2. 2024 poobede sa naši žiaci ubytovali na tzv. Koske a v pondelok ráno začal výcvik. Na začiatku počasie nebolo príliš priaznivé. Prekvapila hmla, neskôr prišiel vietor. Ale takmer celý týždeň sa poctivo makalo a žiaci sa zlepšovali v lyžovaní a jazdení na snowboarde. Okrem jedného dňa, keď navštívili Tatralandiu, aby si trochu oddýchli a zregenerovali.
                 Jednotlivé družstvá si pripravili na večer program. Súťaž v pretláčaní, výdrž v planku, zaujímavý kvíz o faktoch týkajúcich sa lyžovania, stoličkový tanec, hra na harmonike a mnohé ďalšie... Jedna skupina cestovala vlakom a druhá autobusom. Všetci boli príjemne unavení a obohatení o nové zážitky.

                                                                                                                                            Tešíme sa opäť o rok.

              

          • Naši študenti v Indii 🐘

          • V novembri 2023 sa uskutočnil už piaty výmenný pobyt žiakov a učiteľov so školou z hlavného mesta Indie – Dillí.
            Počas 12 dňového pobytu sme navštívili Zlatý chrám v Amritsare, Tádžmahal v Agre, Amber fort v Džajpúre a množstvoďalších čarovných miest. Výmenného pobytu sa zúčastnilo 12 žiakov s učiteľmi.

          • Exkurzia - Ústav na výkon väzby a Ústav na výkon trestu odňatia slobody v Bratislave

          •  

                 Na základe podpísania dohody o spolupráci medzi našou školou a týmto ústavom sa žiaci 4. ročníka odboru OOM zúčastnili exkurzie v ÚVV a ÚVTOS. Podstatou návštevy bol odborný výklad činnosti príslušníkov a s tým spojený aj nábor. Žiaci si mohli porovnať požiadavky kladené na disciplínu v prostredí školy v porovnaní s danými inštitúciami.

          • ♟ ŠACHOVÝ TURNAJ na ŠI Bernolákovo

          •         Nový rok sme na ŠI zahájili netradičnou akciou, ktorú sme zorganizovali pre milovníkov šachu. Dňa 29. 1. 2024 si 10 žiakov zmeralo sily v šachovom turnaji. Súťažili: Majerková Stanislava, Gatialová Barbora, Koncová Simona, Lipták Samuel, Richter Lukas Ján, Buka Pavel, Švajda Juraj, Dekan Richard, Hornák Matej a Marini Angelo Adriano. 

                    Titul šachového majstra získal Marini Angelo Adriano, vicemajstrom sa stal Richter Lukas Ján a 3. miesto obsadil Švajda Juraj. Turnaj prebehol v komornej atmosfére, súťažiaci boli sústredení a zaujatí hrou.
             

            Oceneným víťazom blahoželáme!                                 kolektív vychovávateľov ŠI Bernolákovo

          • 🎁🎠🎄 Vianočné trhy vo Viedni 🎄🎠💫


          • V utorok 19. decembra sa žiaci I.O1, I.O2 a II.O1 zúčastnili výletu do Viedne. V nádhernom slnečnom počasí si prezreli najskôr zámok Schönbrunn a jeho rozľahlé záhrady, centrum mesta s jeho dominantou - Dómom sv. Štefana a exkurziu ukončili na najznámejších viedenských vianočných trhoch pred mestskou radnicou na Rathausplatz.

          • 🎄🎁 Vianočný večierok na ŠI 💃🕺

          •          

                     Blížia sa Vianoce, čas obdarovávania a radosti. Na ŠI sme zorganizovali večierok spojený s odovzdávaním darčekov. Každý žiak pripravil malý darček, ktorý zabalil do vianočného papiera a odovzdal skupinovému vychovávateľovi. V pondelok 18. 12. 2023 sme sa všetci zišli pri stromčeku, pod ktorým bolo ukrytých až 117 darčekov! Po ich rozdaní sa žiaci zabavili na diskotéke.

            Čaro Vianoc bolo umocnené krásnou výzdobou a vianočnými piesňami. Žiakom sa večierok veľmi páčil a ocenili prípravu vychovávateľov na túto malú slávnosť!

                                                                                                                            Kolektív vychovávateľov ŠI Bernolákovo

          • 🎄 Žiaci ŠI Bernolákovo na vianočných trhoch v Bratislave

          •       Dňa 12.12.2023 naši žiaci strávili príjemné sviatočné chvíle na bratislavských vianočných trhoch na Rolandovom a Hviezdoslavovom námestí. Krásna výzdoba, rozsvietený stromček, dekorácie, medovníky a punč... nás očarili a naplnili nedočkavosťou, že čas darčekov a prianí sa naozaj blíži.

            Žiakom sa návšteva vianočnej Bratislavy páčila, o rok si teda našu tradíciu zopakujeme.

             

                                                                                                                             kolektív vychovávateľov ŠI Bernolákovo

          • Župné vianočné trhy 2023 otvoria svoje brány 19. decembra

          • „Po minuloročnom úspešnom pilotnom projekte sme sa rozhodli pokračovať. V spolupráci s našimi školami, so zariadeniami sociálnych služieb a s divadlami sme pripravili dva výnimočné dni. Návštevníci si budú môcť vychutnať vianočnú atmosféru, pochutiť si na dobrotách či kúpiť niečo sebe i blízkym a podporiť tak dobrú vec,“ pozýva predseda BSK Juraj Droba. 

            Na Župných vianočných trhoch nebude chýbať tradičná vianočná kapustnica, predaj živých rýb či darčeky z dielne domov sociálnych služieb. Práve kúpou jedinečných a unikátnych darčekov podporíte tých, ktorí to najviac potrebujú. Súčasťou podujatia bude aj sprievodný kultúrny program. Vianočné koledy a piesne zaznejú napríklad v podaní žiakov Konzervatória a herci Divadla LUDUS si pripravili pre deti predstavenie Vyšla hviezda nad Betlehemom. 

            PROGRAM: 

            19. 12. 202314:50 – 15:00 prezentácia Spojenej školy Ivanka pri Dunaji15:00 – 15:15 Vianočný hip hop SOŠ pedagogickej z Bullovej ulice v Bratislave 16:00 – 17:15 Slovak Brass Band koncert18:00 – 18:50 Divadlo Ludus – Vyšla hviezda nad Betlehemom

            20. 12. 202313:30 – 14:15 Konzervatórium Bratislava – Vianočný koncert, spev + klavír15:00 – 15:10 prezentácia Spojenej školy Ivanka pri Dunaji16:30 – 17:20 Divadlo Ludus – Vyšla hviezda nad Betlehemom

          • ✨🎄 Vianočné trhy na škole 🎁✨

          • Dňa 12. 12. 2023 sa u nás na škole konali vianočné trhy spojené s ochutnávkou medu a malým kultúrnym programom. Táto kombinácia vytvorila v tomto predvianočnom období skutočné kúzlo. Pozrite sa na tieto krásne okamihy plné radosti, vôní a lahôdok...

      • Zoznam fotoalbumov

        zatiaľ žiadne údaje
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje
    • Kontakty

      • Stredná odborná škola agrotechnická
      • 02 / 45 993 511 mobil: 0917 323 516
      • Svätoplukova 38 900 27 Bernolákovo Slovakia
      • 42128919
      • 2022503923
      • Riaditeľka SPOJENEJ ŠKOLY Ing.Katarína Kubišová Zástupkyňa SPOJENEJ ŠKOLY Ing. Miloslava Štefancová
      • 7000473707/8180 IBAN je SK69 8180 0000 0070 0047 3707
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje