• 🎅🏼Mikulášsky stolnotenisový turnaj 🏓

          •        

                 Dňa 06.12.2023 sme na našom ŠI oslávili sviatok sv. Mikuláša stolnotenisovým turnajom, ktorého sa v hojnom počte zúčastnili dievčatá (8) aj chlapci (12). Podmienkou účasti na turnaji bol ľubovoľný doplnok odevu s mikulášskou tematikou. Ostatní žiaci spolu s vychovávateľmi tvorili výbornú divácku kulisu.

             

            V kategórii dievčat sa umiestnili:      
             

            1. Noémi Pažická III.O1

            2. Ema Moravčíková III.O1

            3. Barbora Gatialová III.O1

             

            V kategórii chlapcov sa umiestnili:  
             

            1. Šimon Gonda II.O1

            2. Patrik Durec III.O2

            3. Matúš Hanko I.O2

             

            Víťazi boli ocenení pohárom a sladkosťou. Pre nás všetkých bol odmenou príjemne strávený spoločný večer.

             

                                                                                                                      Kolektív vychovávateľov ŠI Bernolákovo

             

          • 🏀 BASKETBAL CHLAPCI 1. MIESTO 🥇

          • Naši chlapci sa v stredu 29. novembra zúčastnili okresného kola v basketbale v Senci. Žiaci podali úžasné kolektívne výkony a obhájili minuloročné prvenstvo z 5 škôl. Iba s domácimi žiakmi z Gymnázia Antona Bernoláka uhrali remízu. Za úspech ďakujeme a tešíme sa na krajské kolo.

          • Návšteva Čestnej stráže prezidenta SR

          • V prvej polovici novembra naši žiaci navštívili Čestnú stráž prezidenta SR. Našich študentov privítal veliteľ Čestnej stráže prezidenta SR plukovník Andrej TVRDOŇ. V rámci prezentácie útvaru major Vladimír RAKOVIČ oboznámil študentov s hlavnými úlohami, ktoré Čestná stráž prezidenta SR plní.

            Program pokračoval prehliadkou budovy, počas ktorej študenti mohli nazrieť do sály cti a slávy a do skladov so zbraňami a rovnošatami. Následne sa presunuli do telocvične, kde si vojaci pripravili pre študentov ukážku poradovej a odbornej prípravy, ukážku výstroje a výzbroje, ukážku sebaobrany a galaprogramu.

            V regrutačnom stánku príslušníci Čestnej stráže prezidenta SR prezentovali propagačné materiály pre študentov a objasnili špecifické podmienky prijatia k nášmu útvaru a k Ozbrojeným silám SR. Na konci prezentácie útvaru veliteľ Čestnej stráže prezidenta SR plukovník Andrej TVRDOŇ rozdal študentom pamätné listy a poďakoval za účasť.

            Ďakujeme!

          • 🏀 BASKETBAL DIEVČATÁ 1. MIESTO 🏆

          • Okresné kolo v basketbale dievčat sa hralo koncom novembra v hale Slávia v Senci. Celkovo nastúpilo 5 škôl. Po náročných zápasoch sa naše dievčatá prebojovali do finále, kde porazili maďarské gymnázium a vyhrali turnaj. Dievčatá postupujú na krajské kolo do Bratislavy. K tomuto vynikajúcemu výsledku im gratulujme.

          • 💚 Stužkové slávnosti našich maturantov 💚

          •        Mesiac november 2023 sa niesol v duchu výnimočných okamihov, keď naši maturanti študijných odborov ochrana osôb a majetku a služby v cestovnom ruchu vstúpili do sveta dospelosti na svojich stužkových slávnostiach. Vyzdobené miestnosti boli plné hrdosti, emocionálnych prejavov, smiechu, vďačnosti i veselých spomienok.
            Našim maturantom držíme palce a želáme úspešné zdolanie maturitných skúšok.

          • 🏒 NÁVŠTEVA HOKEJOVÉHO ZÁPASU V BRATISLAVE

          •           Dňa 15.11.2023 sa žiaci ŠI Bernolákovo zúčastnili hokejového zápasu HC Slovan Bratislava – HC Nitra na Zimnom štadióne O. Nepelu v Bratislave. V búrlivej atmosfére vyhral HC Nitra 5:2. Záujem o toto športové podujatie prejavilo 52 žiakov, ktorí sa aktívne zapojili do povzbudzovania a fandenia svojho tímu.

             

                                                                                                              Kolektív vychovávateľov ŠI Bernolákovo

          • Žiaci ŠI Bernolákovo na NOVEJ SCÉNE v Bratislave

          • Dňa 9. 11. 2023 sme sa so žiakmi ŠI vybrali za kultúrou na Novú scénu do Bratislavy na predpremiéru predstavenia „Dáš To!“  Komédia o detstve, dospievaní a dospelosti v podaní piatich spolužiakov, ktorí sa z nezbedných sedemročných školáčikov zmenia na rebelských tínedžerov až dospelákov, sa postarala o zábavu a vtipné situácie. Tešíme sa, že sme mohli byť pri tom a užili si zaujímavý divadelný večer.

            Pred návratom na ŠI sme sa zastavili na neskorej večeri v podobe kebabu a hranoliek a plní zážitkov sme sa spokojní vrátili na ŠI.

             

                                                                                                                                 kolektív ŠI Bernolákovo

          • 🎭 Karneval na ŠI

          • Dňa 24.10.2023 sa na školskom internáte konala celointernátna akcia: KARNEVAL. Tejto akcie sa zúčastnili všetci žiaci ubytovaní na ŠI. Jej hlavným poslaním bolo rozvíjať kreativitu u žiakov, zmysel pre humor a v neposlednom rade utuženie kolektívu. Karneval bol ukončený diskotékou v maskách.

            Poďakovanie patrí všetkým zúčastneným žiakom za nápaditosť, zhotovenie masiek, ich prezentáciu s dávkou humoru a v neposlednom rade za ich účasť a dobrú náladu, ktorú si všetci priniesli.

            kolektív vychovávateľov ŠI Bernolákovo

             

          • IDEB Incheba - MEDZINÁRODNÝ VEĽTRH OBRANNEJ TECHNIKY 🚁

          • Naši žiaci sa tento týždeň zúčastnili medzinárodného veľtrhu obrannej techniky. Konala sa na výstavisku Incheba. Žiaci prvých až štvrtých ročníkov mohli vidieť niekoľko fyzických ukážok, tiež si mohli vyskúšať zbrane alebo sadnúť do vojenských vozov.

          • Žiaci z ŠI navštívili kino Eurovea

          • Dňa 05. 10. 2023 sa žiaci ŠI zúčastnili kultúrnej akcie v Bratislave.

            Navštívili sme predstavenie v kine Cinema City Eurovea. Na želanie našich žiakov sme si pozreli akčný film Expendables 4.

            Priestory kina aj samotný film sa všetkým veľmi páčili. K celkovej spokojnosti  prispela dobrá organizácia ako aj ochota pána šoféra.

            Kolektív ŠI Bernolákovo.

          • Workshop "STALKING a CYBERSTALKING"

          • Dňa 25. 9. 2023 sa študenti III.O1 zúčastnili workshopu zameraného na obranu pred nebezpečnými javmi spoločnosti - STALKING a CYBERSTALKING. Stalking je nebezpečné až agresívne prenasledovanie a obťažovanie iných osôb  “naživo“  alebo prostredníctvom internetu. Študenti boli poučení ako rozpoznať prvé príznaky stalkingu, ako predchádzať tejto forme obťažovania, ako sa voči nemu účinne brániť a kde vyhľadať účinnú pomoc. Podujatie bolo zorganizované v spolupráci s organizáciou UNESCO a poradenským centrom ALEJ.

          • Európsky týždeň športu

          • ​​​​​​      Až v štyridsiatich krajinách Európy sa od 23. do 30. septembra konal Európsky týždeň športu. Keďže SOŠ Bernolákovo dbá o zdravý životný štýl študentov i učiteľov, dňa 28. septembra sa na našej škole uskutočnilo športové podujatie s cieľom rozhýbať doslova každého. Podujatie otvorila pani riaditeľka Ing. Kubišová a študenti ho privítali zvučným „hurá“.

                  Široká paleta ponúknutých športových aktivít umožnila, aby sa zúčastnil každý bez ohľadu na vek či úroveň fyzickej zdatnosti. Športovci si mohli vybrať z týchto disciplín: futbal, volejbal, basketbal, pétanque, preťahovanie lanom, štafeta, pretláčanie a opičia dráha – street workout. Svoju kondíciu predviedli nielen študenti, ale aj učitelia.

                  Už teraz sa tešíme na ďalšie podujatia, ktoré nielenže privedú k športu nových nadšencov, ale upevnia i kolektív celej SOŠ Bernolákovo. Ďakujeme všetkým organizátorom a zúčastneným.

             

          • 🟦 Digitálny žiak 🟥 Posledná šanca - registrácia do 30.9.2023!!

          • Milí rodičia.

            Projekt Digitálny žiak je určený pre žiakov všetkých ZŠ a SŠ, ktorí študujú v SR

            Využite nárok na príspevok 350 Eur na zakúpenie digitálneho zariadenia. Má naň nárok žiak, ak patrí aspoň do jednej zo 4 skupín oprávnených žiadateľov:

            • žiaci, ktorí sú členmi domácnosti v hmotnej núdzi (príjem členov domácnosti nedosahuje sumy životného minima)
            • !!!!  žiaci prvého ročníka stredných škôl (pre školský rok 2023/2024)  !!!
            • žiaci, ktorí majú vyjadrenie zariadenia poradenstva a prevencie o tom, že ich špeciálne výchovno-vzdelávacie potreby vyplývajú z ich vývinu v sociálne znevýhodnenom prostredí
            • žiaci, ktorí sú členmi domácností, ktoré neprekračujú 60% mediánu príjmu (na základe potvrdenia o výške príjmu, resp. doklad o nevykonávaní zárobkovej činnosti, napr. potvrdenie o nezamestnanej osobe)

            Zaregistrujte sa najneskôr do 30.9.2023 cez formulár na webstránke https://digitalnyziak.sk/.

            Link na registračný formulár:  ! TU ! 

          • ⚽️ ŠPORTOVÝ DEŇ na školskom internáte 🏀

          •        Dňa 19.09.2023 sa na našom ŠI uskutočnil Športový deň, ktorého cieľom bolo nielen zašportovať si,ale aj privítať nových žiakov na ŠI a zoznámiť ich so staršími spolužiakmi.  

                   Akcie sa zúčastnili všetci prítomní žiaci na ŠI ako súťažiaci alebo ako diváci. Vybrať si mohli zo 4 disciplín, pričom vytvorili zmiešané družstvá. Vo futbale súťažilo 10 družstiev, v basketbale 4 družstvá, v preťahovaní lanom ich bolo 8 a v pretláčaní rukou súťažilo 8 chlapcov a 16 dievčat. Na víťazov čakala sladká odmena, pre všetkých boli pripravené melóny a cukríky.

                   Športový deň nadmieru splnil očakávania žiakov aj vychovávateľov. Už teraz vieme, že podobné aktivity budeme s radosťou pripravovať pre našich žiakov aj v budúcnosti.

                                                                                                         Kolektív vychovávateľov ŠI Bernolákovo

            🏆  Výsledková listina

             

            FUTBAL

                  1. miesto:  KOČIOVÁ, KOMORNÍKOVÁ (striedala PATOČOVÁ), ŠALGOVIČ, TOLLA, MIKULA

                  2. miesto:  REISELOVÁ, NEBŘENSKÁ, JANČO, KIŠAC, KOCÚR
             

            BASKETBAL

                 1. miesto:  VYMYSLICKÁ, ŠENIGLOVÁ, MALÍK, RICHTER M., BUKA

                 2. miesto:  GATIALOVÁ, MORAVČÍKOVÁ, MAJERKO,  MAŤUCH,  JÁGERSKÝ
             

            LANO

                 1. miesto:  BURZOVÁ, KLČOVÁ, ŠNIRC, DEKAN, SMOLEK

                 2. miesto:  MIČUNKOVÁ, TONHAJZEROVÁ, KUČERA, TROSHCHINSKY, ŠALGOVIČ (výmena TICHÝ)

             

            PRETLÁČANIE RUKOU

                 1. miesto:  BURZOVÁ – kategória dievčatá, KIŠAC - kategória chlapci

                 2. miesto:  PALKOVIČOVÁ - kategória dievčatá, MAJERKO - kategória chlapci

          • Informácie pre rodičov a žiakov ubytovaných na šk.internáte

          • Otvorenie školského roka 2023/2024 bude 4. septembra 2023 o 07.45 hod.. Pre študentov ubytovaných na školskom internáte (ŠI) je príchod na ŠI v nedeľu 3. septembra od 13.00 do 19.00 hod. Študenti si so sebou prinesú prezuvky, pyžamo, hyg. potreby, školské potreby, lieky, fotografiu 4x4 cm ( len prvé ročníky).

             

            Poplatky za ubytovanie na ŠI uhradiť na č. účtu:

            IBAN : SK29 8180 0000 0070 0047 3651

            Poplatky za stravu uhradiť na č. účtu:

            IBAN: SK69 8180 0000 0070 0047 3707

            Kontakt na ŠI Bernolákovo:

            Adresa: Gaštanova alej č. 12

                          Bernolákovo 900 27

            Mobil: 0917 989 725

        • Otvorenie školského roka 2023/2024 - 4. september 2023
          • Otvorenie školského roka 2023/2024 - 4. september 2023

          • Vážení rodičia, milí študenti,

            slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024 sa uskutoční dňa 4. septembra 2023 o 7.45 h v areáli školy. Po slávnostnom otvorení budú nasledovať triednické schôdzky.

            Žiaci odboru OOM II. až IV. ročníka prídu na zahájenie v košeliach podľa pokynov, ktoré dostali v edupage.

             

      • Zoznam fotoalbumov

        zatiaľ žiadne údaje
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje
    • Kontakty

      • Stredná odborná škola agrotechnická
      • 02 / 45 993 511 mobil: 0917 323 516
      • Svätoplukova 38 900 27 Bernolákovo Slovakia
      • 42128919
      • 2022503923
      • Riaditeľka SPOJENEJ ŠKOLY Ing.Katarína Kubišová Zástupkyňa SPOJENEJ ŠKOLY Ing. Miloslava Štefancová
      • 7000473707/8180 IBAN je SK69 8180 0000 0070 0047 3707
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje