• Prijímacie pohovory na našej škole!

          • Prvý a druhý májový týždeň sa konali prijímacie pohovory na stredné školy. O naše štyri študijné odbory: ochrana osôb a majetku, technika a prevádzka dopravy, služby v cestovnom ruchu a bioenergetika, sa uchádzalo spolu 249 chlapcov a dievčat.

            Všetci písali vedomostné testy. Uchádzači o štúdium odboru ochrana osôb a majetku museli okrem požadovanej úrovne vedomostí preukázať aj výbornú fyzickú kondíciu a zdatnosť. Do prvého ročníka v školskom roku 2022/2023 plánujeme prijať 80-85 žiakov.

          • Silná ruka stredných škôl 2022

          • Dňa 13.4.2022 sa konala v priestoroch Gymu Arena v Bratislave súťaž v pretláčaní Silná ruka stredných škôl. Dominovali sme v kategórii dievčat do 60kg aj nad 60kg, kde Chiara Vinczeová a Soňa Krajčiová obsadili obsadili 1.miesto. Takisto aj chlapci vynikajúco reprezentovali našu školu s nasledovným umiestnením: Do 65kg – 1.miesto - David Macek. Do 70kg – 3.miesto - Csaba Németh a do 80kg – 2.miesto - Marek Peťko. Skvelé výsledky našich študentov nám zabezpečili postup na celoslovenské finále.

            Celoslovenské finále Silná ruka stredných škôl sa konalo 29.4.2022 v telocvični na Technickej univerzite v Košiciach. Prišlo sem veľa kvalitných športovcov z celého Slovenska, súboje boli veľmi náročné, a predsa sa nám podarilo umiestniť. Chiara Vinczeová obsadila vynikajúce 3. miesto v kategórii v kategórii do 60kg. Treba spomenúť aj ostatných športovcov, ktorí dobre bojovali (4. miesto Marek Peťko, 6. miesto Csaba Németh).

          • Súťaž stredoškolákov o Pohár predsedu BSK 2022

          • Dňa 26.4.2022 sa v Senci v priestoroch haly Slávia konalo okresné kolo v basketbale stredných škôl za účasti 4 škôl z okresu Senec. Porazili všetky tímy, vyhrali prvé miesto a aj cenu za najlepšiu hráčku turnaja a tou bola Chiara Vinczeová (III.01). Prvenstvom sme si zabezpečili postup na krajské kolo.

            O deň neskôr sa zúčastnili turnaja v basketbalu naši chlapci, kde skončili na skvelom 2. mieste po prehratom zápase s Gymnáziom Senec. Žiaľ, z druhého miesta nepostúpili na krajské kolo, ale aj tak za výkon gratulujeme.

            Krajského kola sa zúčastnili dievčatá 10.5.2022 v Bratislave v telocvični Gymnázia L. Novomeského, kde si sily zmerali žiaci zo 6 škôl z Bratislavského kraja. Po náročných súbojoch sme obsadili pekné 4.miesto.

          • Erazmus plus - Turecko

          • V dňoch od 13. do 19. marca sa žiaci našej školy zúčastnili výmenného pobytu v Turecku. Počas projektového týždňa sa zaoberali rôznimi environmentálnymi aktivitami. Tiež navštívili kultúrne pamiatky z obdobia staroveku napr. Efez či Afrodisias.

            Najzaujímavejšie však bolo Pamukalle(posledné fotky).Už sa tešíme na ďalšie pokračovanie projektu v októbri Česko a v marci budúceho roka privítame účastníkov u nás.

          • ODBORNÁ PRAX II. a III. ročníka OOM

          • STRÁŽENIE školských rybníkov Veľké Blahovo. 

            Cieľ, úlohy a náplň praxe: ochrana  majetku, fyzická ochrana, stráženie a monitorovanie školských rybníkov a majetku školy, prostriedkov a MTZ určených na výlov rýb, hliadková a obchôdzková služba,  spojovacia príprava, preventívna činnosť, pobyt v prírode.

            Organizácia stráženia(služby) : Stráženie bolo vykonávané hliadkovou a obchôdzkovou službou, pozorovaním a monitorovaním. Každá skupina mala 4 – 5 členov, rozdelených na dve dvojčlenné hliadky. V každej skupine bol určený jej veliteľ. Striedanie hliadok prebiehalo spravidla po dvoch hodinách. Na určenom miesto bolo zriadené stanovište hliadky - hliadkový stan/ prístrešok a strážny oheň.

            Všetky skupiny aj jednotlivci splnili uložené úlohy veľmi dobre, neboli zistené žiadne vážne nedostatky.

          • Výmenný pobyt v Nemecku - Erasmus+

          • V dňoch 20. - 26.3. 2022 sa žiaci z tried III.O1 a III.O2 zúčastnili záverečného stretnutia v rámci medzinárodného projektu Erasmus+ so zameraním na obnoviteľné zdroje energie s názvom Energizing People. Na stretnutie sme sa vybrali do severonemeckého prímorského mestečka Neustadt am Holstein.

            Naši študenti mali možnosť stráviť čas na hosťujúcom gymnáziu a pracovať na spoločných úlohách so študentmi z ostatných zúčastnených krajín, teda Nemecka, Francúzska, Talianska a Švédska, samozrejme v anglickom jazyku. Okrem Neustadtu sme sa v rámci výletov vybrali spoznať mesto Lübeck a metropolu Hamburg, kde sme si pozreli svetoznámy prístav a novú štvrť, ktorá sa okolo neho vybudovala, ako aj jeho historické centrum.  

          • Odborný výcvik OOM – strelecká príprava na strelnici

          • 12.-13. 4. 2022 sa na strelnici „EMEL“ Blatné uskutočnil odborný kurz pre študentov III. ročníka OOM.

            Kurz bol zameraný na správnu a bezpečnú manipuláciu so zbraňami a strelivom.

            Na záver výcviku študenti vykonali streľby z ručných palných zbraní ( pištole, samopaly, útočné pušky...).

        • Lyžiarsky výcvikový kurz našej školy!
          • Lyžiarsky výcvikový kurz našej školy!

          • Lyžiarsky výcvikový kurz sa uskutočnil v týždni od 30.1. do 4. 2. 2022. Išlo o 7-dňový výcvikový kurz s pobytom v lyžiarskom stredisku Jasná - Chopok. Ubytovaní sme boli v hoteli Liptov, ktorý je priamo pod lyžiarskym svahom. Preprava do rezortu bola zabezpečená vlakom a autobusom.

            Kurzu sa zúčastnilo 57 žiakov z 1. a 2. ročníka. Za organizáciu, priebeh a vedenie lyžiarskeho kurzu zodpovedalo 6 inštruktorov – učiteľov. Môžeme skonštatovať, že všetci žiaci zvládli vzdelávacie štandardy z lyžovania pre I. stupeň stredných škôl.

            Žiaci získali základné vedomosti o základných pojmoch, názvosloví, technike lyžovania, lyžiarskom vybavení, o snehu, voskovaní, o základoch didaktiky lyžovania, o zásadách pobytu v zimnej prírode.

            Program lyžiarskeho kurzu bol vo večerných hodinách obohatený o kultúrny program, ktorý mali na starosti jednotlivé lyžiarske skupiny.

            Na svahu sa žiaci správali mimoriadne slušne, zodpovedne, disciplinovane – v súlade so základnými pravidlami správania sa na svahu (Bielym kódexom), bezvýhradne dodržiavali pokyny vyučujúcich.

            Na svahu ani mimo neho neprišlo k žiadnym zraneniam či úrazom.

            Celkovo môžeme s lyžiarskym kurzom vyjadriť spokojnosť a tešíme sa na ďalšie úspešne realizované lyžiarske výcvikové kurzy.

          • Prijímacie konanie na nový školský rok 2022/2023

          • Priebežne budeme zverejňovať bližšie informácie na našej webovej stránke.

            Harmonogram prijímacieho konania do 1. ročníka denného štúdia pre školský rok 2022/2023 

             

            Riaditeľka Spojenej školy zverejní Kritériá prijímacieho konania do 1. ročníka denného štúdia študijných a učebných odborov pre školský rok 2022/2023 najneskôr do 28. 02. 2022.

            • Prijímacie skúšky sa uskutočnia pre odbory, v ktorých sa nevyžaduje overenie špeciálnych schopností, zručností a nadania:
            1. termín prvého kola -  02. 05. alebo 03. 05.  2022  

                    2.  termín prvého kola -  09. 05. alebo 10. 05. 2022

            • Prijímacie skúšky sa uskutočnia pre odbory, v ktorých sa vyžaduje overenie špeciálnych schopností, zručností a nadania (ochrana osôb a majetku):

                1. termín prvého kola -  04. 05., 05. 05. alebo 06. 05.  2022  

                2.  termín prvého kola -  11. 05., 12. 05.  alebo 13. 05. 2022

          • Online DOD - dni otvorených dverí – prihlásenie

          • Online DOD bude prebiehať cez aplikáciu MS TEAMS - nie je nutné aby ste mali aplikáciu nainštalovanú.
            Po vyplnení prihlásenia Vám príde na email pozvánka s odkazom a informáciou o termíne online stretnutia.
            Pre spustenie online DOD stačí, aby ste otvorili email s pozvánkou, klikli na priložený odkaz a spustili program ako webovú aplikáciu.

            Venovať sa Vám budú naši učitelia, ktorí Vám zodpovedajú Vaše otázky ohľadom Vášho vysnívaného odboru. 
            Prvé kolo online DOD prebehne v čase od 22 - 26. 11.2021.

            Termíny online stretnutí budú v poobedných hodinách. 

            Tešíme sa na stretnutie s Vami. 

            Našu školu si môžete pozrieť tu.

            Chceli ste sa k nám prísť pozrieť? Máte zvedavé otázky ohľadom našich odborov?

            Prihláste sa a my Vás pozveme na online stretnutie s našimi učiteľmi.

            Prihlásiť sa na Online DOD môžeš tu

          • Včelárstvo na našej škole

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Včelárstvo na našej škole.

            Od školského roku 2020/2021 máme vo vybraných odboroch povinne voliteľný predmet "Základy včelárstva". Pre potreby vzdelávania má škola vlastnú odbornú učebňu a včelnicu. Súčasťou včelnice je 14 zdravých rodín a v registri farmy je pod číslom 477814. Vzdelávanie v predmete ako aj včelnica sa nachádza na org. zložke v Bernolákove. Teoretické a praktické vyučovanie vykonáva tajomník Ing. J. Čapek. Vďaka jeho skúsenostiam a odborným znalostiam je zo strany žiakov o predmet vysoký záujem. Výsledkom ich spoločnej starostlivosti o naše včielky je im odmena v podobe znášky kvalitného medu, ktorý na výstave v Trenčíne v agátových medoch sa umiestnil na prvom mieste v rámci SR.

      • Zoznam fotoalbumov

        zatiaľ žiadne údaje
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje
    • Kontakty

      • Stredná odborná škola agrotechnická
      • 02 / 45 993 511 mobil: 0917 323 516
      • Svätoplukova 38 900 27 Bernolákovo Slovakia
      • 42128919
      • 2022503923
      • Riaditeľka SPOJENEJ ŠKOLY Ing.Katarína Kubišová Zástupkyňa SPOJENEJ ŠKOLY Ing. Miloslava Štefancová
      • 7000473707/8180 IBAN je SK69 8180 0000 0070 0047 3707
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje